Subscribe
Saturday, June 02, 2012

Nepabeigtais rokraksts

Posted by Jānis


Mūsdienās daudzi jo daudzi ir aizrauti ar tehnoloģijām. Ātrāk un ērtāk kā jebkad varam sazināties savā starpā. Tomēr arvien vairāk aizmirstam ko ļoti svarīgu. Ar šīm dažām rindām es vēlos tevi vedināt par to aizdomāties, atminēties patiesās vērtības.
        Iedomājies pirmo satikšanos, sajustu skatienu, kad mulsti no daiļās meitenes klātbūtnes. Tomēr tu nevēlies bezpersonisku kontaktu, vārdus bez jebkādas nozīmes. Tas, ko vēlies ir vien ieskatīties otra dvēseles atspulgā, skaistajā acu skatienā un sajust to sajūtu, kad kautrīgi novērsies, baidoties to pazaudēt, būt nesaprastam. Tomēr vēlies nedaudzos skatienus kā atmiņas glabāt savā prātā. Vārdu pa vārdam tos pierakstīt ar roku rakstītās vēstulēs ikkatru vārdu tajās pārdomājot. Neslēpjoties aiz nekā, nepakļaujoties ātrumā drukāta bezpersoniska, neko neizsakoša tehnoloģiju izvirtībai. Tā vietā ļaujot sirdij runāt, ļaujot otram just visu to, ko nozīmē viens otram. Gluži kā ļaut sirdij uzlūgt otru uz deju, kuras laikā iepazīsti otru, kad skatieniem sastopoties, izlasi atspīdumā rakstīto, lai reiz liktens vesti tiktos no jauna, bet līdz tam pavadītu pierakstot patieso dvēseles sapni.
           Neklausies un nepakļaujies mūsdienu domai. Uzdrīkstēsies ieklausīties un noticēt šim spēkam, patiesībai. Iespējams, pasaule tādus kā mūs nesaprot, bet tas ir viņu zaudējums. Nebaidies būt par sirdspukstu tiem, kuriem mirusi dzīvība, ko sniedz ar roku rakstīti vārdi. 

.

Twitter

0 comments: