Subscribe
Saturday, March 21, 2009

What pulse 1.6 windows Xp vidē

Posted by Jānis

Sveiki kāds laiciņš pagājis no pēdējiem rakstiem. Tādēļ , lai atdzīvinātu pasākumu, šinī un nākamajos rakstos pastāstīšu par bezmaksas programmām, kas var šķist interesantas, tiem, kas par tām dzird pirmoreiz. Šoreiz aplūkosim programmu What pulse.

Join WhatPulse!

Kas tad īsti par zvēru ir šis what pulse. Vispārīgi skatot, tā ir programma, kas uzskaita tavus izdarītos peles, un tastatūras izdarītos klikšķus. Lielisks veids kā uzzināt cik ilgi esat strādājuši pie kāda skolas projekta, rakstījuši kādu darbu, vai vienkārši čatojoši. Protams varat arī veidot komandas, salīdzināt ar citiem savus datus pēc sirds patikas.
Lai sāktu lietot šo programmu nepieciešams piereģistrēties mājas lapā What pulse un nolādēt programmu. Instalējam programmu datorā ievadam savu lietotājvārdu un paroli un lietojam programmu. Varam nokonfigurēt opcijās cik bieži un pie kādiem kritērijiem, dati jeb pulse tiek nosūtīts. Sīkāk par uzstādīšanu varat izlasīt pamācībā.
Gadījumā ja jums gadījusies problēma, ka nevarat nosūtīt pulsu, jeb tā brīdī pakarāsprogramma, tad iesaku izmantot versiju 1.5, nolādēt to var klikšķinot šeit
Problēmu vai nesaprašanas , vai ieteikumu gadījumā atstāj komentāru :)

.

Twitter

0 comments: